appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Langs de Lijn En Omstreken

Technisch directeur Joop Alberda over de kansen voor de volleybalteams richting Tokio

woensdag 7 augustus 2019, 22:30 uur

Als bondscoach stuwde hij de Nederlandse volleyballers naar ongekende hoogte. Het olympisch goud van de Lange Mannen in 1996 staat te boeken als het Sportmoment van de Eeuw. 23 jaar later ziet de wereld er net wat anders uit.

Het lukte de volleybalsters afgelopen weekend niet om zich te plaatsen voor de Olympische Spelen. Al moet ik erbij zeggen dat ze nog een kans hebben. De mannen moeten dit weekend aan de bak en dat lijkt op voorhand een flinke klus.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1