appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Nieuws en Co

Langs de Lijn En Omstreken

Presentator: Jeroen Stomphorst

Luister terug

Oud-Ajacied Jeroen Verhoeven runt een indoor speeltuin

woensdag 12 september 2018

We kennen hem als keeper van Volendam, van Ajax en FC Utrecht, en het 'ooooooh pizza' vanaf de tribunes. Maar het leven van Jeroen Verhoeven is drastisch veranderd. Twee weken geleden opende hij een indoorspeeltuin, inclusief restaurant, met een maatschappelijk oogmerk. 

De mensen die daar werken zijn jongeren met autisme, of jongeren die niet meer op school zitten en extra sturing nodig hebben om toch weer aan een opleiding te beginnen, of om een baan te vinden.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1