appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: NOS Radio 1 Journaal

Langs de Lijn En Omstreken

Presentator: Robbert Meeder

Luister terug

Voetballen met een helm op?

woensdag 21 augustus 2019

Voetballen met een helm. Het klinkt misschien wat gek, maar als het aan Klaus Gjasula ligt worden profvoetballers verplicht om een helm te dragen tijdens wedstrijden om het aantal hoofdblessures terug te dringen.

Gjasula is speler van Paderborn in de Bundesliga. Hij brak een paar jaar geleden zijn jukbeen tijdens een kopduel. Sindsdien speelt hij met een helm. Iets wat meer voetballers zouden moeten doen, als het aan Gjasula.

Aan de telefoon nu Evgeniy Levchenko, de voorzitter van spelersvakbond VVCS.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1