appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg
Meer NPO

Langs de Lijn En Omstreken

Wereldkampioen Lavreysen gaat regenboogtrui een mooi plekje geven

woensdag 7 maart 2018, 22:57 uur

Tot 2015 was Harrie Lavreysen een talentvolle BMX'er met Europese en Nederlandse titels bij de junioren. Maar na vele blessures moest hij stoppen en ging hij baanwielrennen. En ook daar bleek hij een groot talent voor te hebben.

Op het onderdeel teamsprint is Lavreysen vorige week wereldkampioen geworden. En hij is trots dat hij de bijbehorende regenboogtrui mag dragen. "Ik wist niet wat ik meemaakte toen we wonnen. Die trui hangt nu nog bij mij in de woonkamer, maar krijgt zeker een mooi plekje."

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1