appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg
Meer NPO

Langs de Lijn En Omstreken

Familieleden vertellen over het leven met olympiërs

donderdag 8 februari 2018, 21:00 uur

Voor veel sporters zijn de Olympische Spelen de belangrijkste wedstrijd uit hun carrière. Het zijn daarmee ook de spannendste wedstrijden.

Maar niet alleen de atleten zelf voelen de spanning. Ook voor de familieleden wordt het nagelbijten de komende weken.

1 dag voor de openingsceremonie gaan we met vaders, moeders, broers en zussen van de olmypiërs vooruitblikken op de Spelen. 

Dat doen we met Mai Verbij en Mihoko Yagi, de zus en de moeder van schaatser Kai Verbij. Henri en Yvonne Bos, de ouders van skeletonster Kimberly Bos. En André Dekker, de vader snowboardster Michelle Dekker.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1