appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg
Meer NPO

Langs de Lijn En Omstreken

Geen stress bij Krajicek: toppers hebben trainingsbanen geboekt

dinsdag 6 februari 2018, 21:03 uur

Richard Krajicek gaat weer spannende dagen tegemoet. Over vijf dagen gaat het ABN Amro-toernooi van start en het is voor de toernooidirecteur te hopen dat hij dit jaar geen slechtnieuwsgesprekken hoeft te voeren.

Dit jaar heeft het toernooi zich niet gericht op één grote ster die het toernooi draagt. "We hebben ingestoken op een breed deelnemersveld. Voor ieder wat wils", aldus Krajicek, die aan de vooravond staar van zijn vijftiende editie in deze functie."Een aantal topvijfspelers, een aantal NextGen-spelers - oftewel aanstormende talenten - en Nederlanders. Het hebben van Nederlanders vinden we erg belangrijk."

Krajicek heeft geen reden zich grote zorgen te maken, al is Nick Kyrgios niet schadevrij uit de Davis Cup-ontmoeting Australië-Duitsland van afgelopen weekend gekomen. 

Is Krajicek bang nog een telefoontje vanuit Australië te ontvangen?"Ik heb daar geen overdreven stress van", aldus Krajicek. "Het vastleggen van spelers ligt aan mij, daar heb ik meer stress van. Maar als ze niet komen: so be it."

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1