appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg
Meer NPO

Langs de Lijn En Omstreken

Beachvolleybal: Te gast is Marleen van Iersel

woensdag 3 januari 2018, 21:00 uur

In Den Haag is vandaag het Dela Beach Open begonnen, het eerste beachvolleybaltoernooi in de World Tour. Het klinkt frisjes, zo begin januari, maar de wedstrijden worden in de Sportcampus Zuiderpark gehouden en dat betekent dus overdekt volleyballen.

Op de eerste dag staan de kwalificaties op het programma, morgen volgt de poulefase waarbij ook de topteams in actie komen op het Haagse zand.

Eén van die teams is het team van Marleen van Iersel samen met Joy Stubbe. Van Iersel heeft al een behoorlijke staat van dienst. Twee keer aanwezig op de Olympische Spelen en twee keer Europees kampioen.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1