appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Stax&Toine

Langs de Lijn En Omstreken

Gemeente Amsterdam wil af van papierberg reclamefolders

dinsdag 7 november 2017, 20:49 uur

De inwoners van Amsterdam moeten volgend jaar een ja-ja-sticker in plaats van een nee-nee-sticker plakken als zij reclamefolders willen ontvangen. De gemeente wil daarmee papierverspilling tegengaan. 

Dit schopt tegen het zere been van de folderbranche en dus werd de gang naar de rechter gemaakt. Morgen is de uitspraak, maar verslaggever Reinout Meijer ging vandaag al de stad in om te onderzoeken of de papieren folder überhaupt toekomst heeft.


Heeft de papieren folder nog toekomst? (3)


Heeft de papieren folder nog toekomst? (2)


Heeft de papieren folder nog toekomst? (1)


Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1