appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Langs de Lijn En Omstreken

Down to Earth groot succes in de bioscoop

donderdag 19 januari 2017, 21:03 uur

De documentaire Down to Earth lijkt in Nederland alle records te verbreken. In de film volgen we een jong gezin die vijf jaar lang hun luxeleven in ruilden voor een spirituele zoektocht langs verschillende inheemse stammen verspreid over de hele wereld. Inmiddels heeft de film al meer dan 75 duizend bezoekers getrokken en het einde is nog niet in zicht.

Rolf Winters vertelt vanavond in Langs de Lijn en Omstreken over de wereldreis die hij met zijn gezin maakte. En de impact die deze reis heeft gehad op hun leven. 

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1