appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg

Langs de Lijn En Omstreken

Scholier bewijst: boontjes groeien op Mars

woensdag 8 juni 2016, 20:39 uur

Mochten we ooit een akkertje starten op Mars, dan kunnen we er bonen laten groeien. En daarna tomaten. Dat heeft Wouter van As uitgevogeld voor zijn vwo-profielwerkstuk.

Wouter won er de KNAW Onderwijsprijs mee, hij maakte een van de twaalf beste vwo-profielwerkstukken van Nederland. In Langs de Lijn en Omstreken laten mede-prijswinnaars Valentin Tholen en Kaj Wortel hun Daft-Punk-helm project zien.  Op 14 juni wordt per onderwijsprofiel de eerste, tweede en derde pijs bekend gemaakt.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1