appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Nachtzuster

Langs de Lijn En Omstreken

Nieuwsforum: Levenslange gevangenisstraf en Bart van U.

vrijdag 1 april 2016, 22:03 uur

Het kabinet wil de regels voor een levenslange gevangenisstraf aanpassen. Na 25 jaar moet worden getoetst of iemand met deze straf alsnog kan worden vrijgelaten.

Goed plan of niet? We bespreken het met onze panelleden:advocaat Willem Jan Ausma, columnist Marijn de Vries en filosoof Daan Roovers.


Bart van U.
Ook hebben we het over het proces tegen Bart van U. die verdacht wordt van de moord op Els Borst en zijn eigen zus. Van U. weigert aan behandeling mee te werken. Heeft hij dan wat aan tbs?

Foto: Flickr / Tori Rector

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1