appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg

Langs de Lijn En Omstreken

Bram Bakker over Depressiegala

woensdag 20 januari 2016, 21:00 uur

Blue Monday. Afgelopen maandag staat bekend als de dag waarop mensen het meest in de put zitten. De feestmaand is achter de rug, de goede voornemens blijken mislukt en koude, grijze weken liggen voor ons. Maar juist DIE dag moet de ommekeer gaan vormen voor mensen met een depressie. Daarom is er nu het Depressiegala.

Psychiater Bram Bakker en cabaretière Marjolijn van Kooten zijn nauw betrokken bij het eerste Depressiegala en vertellen erover in Langs de Lijn En Omstreken.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1