appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Langs de Lijn En Omstreken

Presentator: Renze Klamer, Robbert Meeder

Luister terug

Waarom de 16 jarig Matthijs Otterloo bij Apple langs mocht komen

woensdag 14 juni 2017

De gemiddelde scholier van 16 jaar zit op school en heeft een bijbaantje in een supermarkt. Maar het leven van Matthijs Otterloo ziet er iets anders uit. Hij is een succesvolle internetondernemer die vorige week het prestigieuze WWDC congres bezocht. Hij was daar niet zomaar, maar op uitnodiging van een van de grootste techbedrijven ter wereld, Apple. 

In Langs de Lijn En Omstreken vertelt hij hoe het is om op jonge leeftijd ondernemer te zijn en waarom de Verenigde Staten hem mateloos fascineren.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1