appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Langs de Lijn En Omstreken

Presentator: Tom van 't Hek

Luister terug

Heineken erkent seksuele intimidatie en slechte werkomstandigheden

donderdag 5 juli 2018

Bierbrouwer Heineken bevestigt dat promotiemedewerksters van het bedrijf in Afrika slachtoffer zijn van seksuele intimidatie en slechte werkomstandigheden. Dit bericht bracht de bierbrouwer donderdag naar buiten, na de zaak te hebben laten onderzoeken.

Journalist Olivier van Beemen bracht de misstanden eerder aan het licht en schreef erover in zijn boeken. Van Beemen is sceptisch over de aangekondigde maatregelen van Heineken.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1