appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Langs de Lijn En Omstreken

Presentator: Robbert Meeder

Luister terug

Wat is de impact van de Groningse aardbevingen op de inwoners?

dinsdag 13 november 2018

De afgelopen jaren is Groningen regelmatig opgeschrikt door aardbevingen als gevolg van de gasboringen. Tot nu toe hebben deze bevingen al veel schade aangericht en de impact hiervan op de inwoners is enorm. Wat doet dit met ze? 

In Langs de Lijn en Omstreken is aardbevingsactiviste Annemarie Heite te gast, die de Ubbo Emmiuspenning krijgt uitgereikt vanwege haar inspanningen om de aardbevingen bespreekbaar te maken. Naast haar in de studio zit tekstschrijver Tjeerd Bischoff om te spreken over de theatervoorstelling GAS. 

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1