appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Arjan van Essen steelt harten van theaterpubliek

dinsdag 5 februari 2019

Vlak na de zomervakantie van 2018 was Arjan van Essen onderwerp van gesprek op radio, televisie en in de kranten. Toen hij een theaterstuk ging maken over zijn gokverslaving, besloot de reformatorische school waar hij les gaf hem te ontslaan.

Nu, vier maanden later schoof Arjan van Essen aan bij Langs de Lijn En Omstreken, samen met Maretty van den Mosselaar. In deze vier maanden is er heel wat gebeurd. De toneelvoorstelling 'Kop of Munt' raakt een gevoelige snaar bij het theaterpubliek en sinds vandaag ligt er ook een boek in de winkels.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1