appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg
Meer NPO

Labyrint Radio

Huis-, tuin- en keukenwetenschap

zondag 29 mei 2011, 20:00 uur

Als je de oven aandoet kun je er rustig na een minuutje nog je hand in steken. Wacht je iets langer, dan kun je je behoorlijk branden. De magnetron is veel verraderlijker. Hij voelt altijd koel aan, ook al heeft ‘ie net 5 minuten staan draaien. Maar het is een wolf in schaapskleren, zo maakt Annemieke Smit duidelijk in deze aflevering van onze rubriek Huis- tuin- en keukenwetenschap die dit keer werd gemaakt door culi-journalist Annemiek Smit.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1