appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Kwesties

Presentator: Marianne van den Anker

Debat vanuit Zwolle over dakloze jongeren, verbod op Halloween en carbid schieten!

zondag 13 oktober 2019, 20:05 uur

Mag Halloween wel op straat gevierd worden? Als het aan de ChristenUnie in Deventer niet. Carbid schieten: moet dat echt verboden worden? En een register voor stelende medewerkers... Veel ondernemers willen dat. Maar gaat zo'n zwarte lijst niet te ver? 

Marianne van den Anker staat met de bus van NPO Radio 1 in Zwolle om het vooral met inwoners, direct betrokkenen en de lokale politiek te praten over actuele kwesties die zich in het land afspelen.

Onder andere over de 11.000 dakloze jongeren in Nederland. Wat kunnen we daaraan doen?

Hebt u ook een kwestie? Mail ons: kwesties@ntr.nl


Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1