appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Kwesties

Presentator: Marianne van den Anker

Luister terug

Debat: Wanneer houdt het gedoe rondom windmolens op?

zondag 7 april 2019

Er wordt met asbest gestrooid, lokale politici worden als nazi’s afgebeeld en deze week worden werknemers van een bedrijf dat windmolens moet plaatsen ook nog eens ernstig bedreigd. Waarom gaat het plaatsen van windmolens toch met zoveel agressie gepaard? 

Luistert de politiek niet goed genoeg naar de zorgen in de samenleving? En zijn er oplossingen te bedenken die rust weer terug laten keren? Een gesprek met inwoners van Drenthe. 

Onder anderen te gast: inwoner Jan Nieboer van de actiegroep Tegenwind Veenkoloniën.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1