appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg
Meer NPO

Kwesties

Borstvoeding in de horeca & 'Geen internationale studenten a.u.b.'

zondag 22 oktober 2017, 20:00 uur

Openbaar borstvoeden, óók in horecagelegenheden. Moet dat gewoon kunnen of liever niet? Hofman is een van de drie plekken in Utrecht waar je als voedende moeder terecht kunt. Journalist Maurits Westerbeek vindt het complete onzin. Het is aanstootgevend en moet in de intimiteit van thuis gebeuren, vindt Westerbeek. Hij gaat het debat aan met Sedi van Loon, gemeenteraadslid voor D66 Tilburg. 

  
Naar verwachting zal 30 procent van de totale studentenpopulatie in Utrecht in 2025 internationaal zijn. Sommige studentenhuizen adverteren tegenwoordig met ‘No internationals’. Hoe gaan we om met het groeiende aantal internationale studenten? Moet er wellicht een quotum komen voor buitenlandse studenten?

NPO Radio 1