appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Kwesties

Seksisme in Nederland

zondag 14 mei 2017, 20:00 uur

Rob Oudkerk heeft het vanavond in de bus het over seksisme, naar aanleiding van de ophef rondom GeenStijl en de nog steeds lopende discussie op sociale media. Is Nederland een seksistisch land? Feministe Anne Fleur Dekker is een van de gasten die in de afgelopen maanden zich terugtrok na verschillende seksistische aanvallen in de media; onder andere bij Pauw en in een column in het Parool.


Ook te gast: Heleen Mees (econoom en columnist), Tim Veninga (versiercoach), Jesper Jansen (anti-feminist) en Chinello Ifebigh (ondernemer).

NPO Radio 1