appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg

Kamerbreed

Alexander Pechtold (D66) en Gert-Jan Segers (CU)

zaterdag 27 augustus 2016, 13:08 uur

Kamerbreed is terug van reces. Vanaf zaterdag bespreekt Kees Boonman elke zaterdag de politieke actualiteit op NPO Radio 1.

De politiek zal het komende jaar in het teken staan van de Tweede Kamerverkiezingen van maart volgend jaar De komende weken en maanden presenteren de partijen hun verkiezingsprogramma’s en wordt bekend wie er kandidaat is voor de nieuwe Tweede Kamer. Daarnaast moeten de regeringspartijen VVD en PvdA nog bekend maken wie hun lijsttrekker wordt.

In de eerste uitzending van Kamerbreed na de Sportzomer waren de partijleiders van D66 en de ChristenUnie te gast: Alexander Pechtold en Gert-Jan Segers. Ze blikten vooruit op het nieuwe politieke seizoen.

Presentator Kees Boonman praatte met hen over thema’s die in de verkiezingscampagne een prominente rol zullen spelen, zoals werk en de polarisatie in de samenleving.

Kamerbreed, elke zaterdag van 13 tot 14 uur, op NPO Radio 1.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1