appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg
Meer NPO

IKON Heilige Radionacht

Wat is ons heilig? Wat is niet onderhandelbaar? In de Heilige Radionacht van vrijdag 21 op zaterdag 22 december, live op Radio 1, gaat de IKON op zoek naar ervaringen en antwoorden. Vanuit de Desmet Studio in Amsterdam, die voor deze gelegenheid in kerstsfeer is gebracht, presenteert Annemiek Schrijver van 2.00 tot 7.00 uur een afwisselend programma met onder meer:

2.00 – 3.00 uur: Jan Greven, theoloog, en ex-hoofdredacteur van Trouw en voorheen algemeen directeur van de IKON. Begin dit jaar overleed zijn dochter. Wat is er nog heilig als de dood je overvalt?

3.00 – 4.00 uur: Kilian Wawoe, oud-bankier en auteur van Bonus, een Nederlandse bankier vertelt. Hij verliet de ANB-AMRO uit onvrede met de bonuscultuur. Waarom was zoveel mogelijk geld verdienen niet langer heilig voor Wawoe?

4.00 – 5.00 uur: Bert Keizer, verpleeghuisarts en filosoof. Vrijwillig levenseinde, doorbehandelen,

Recente uitzendingen

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1