appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg
Meer NPO
STER Advertentie

#JanPubliek: Weg met de zomertijd en een lesje Mandarijn

NOS
vrijdag 9 februari 2018 | NOS | Redactie

Iedere ochtend stappen Jurgen en Elisabeth van het NOS Radio 1 Journaal even het nieuws uit. In de Kritiek van Jan Publiek behandelen ze vragen, opmerkingen en verbeteringen van jullie, de luisteraars. 

Fat-KOE-lina, moet het zijn. De Russische langebaanschaatsster moest Erben Wennemars al eens corrigeren over de uitspraak van haar naam. Bij Jurgen en Elisabeth zit ze vanaf nu goed, zij doen het niet meer verkeerd. Fat-KOE-lina, dus.

Ook geeft Elisabeth opheldering over hoe je 'Hualien' zegt. En Sophie stuitte op nogal wat tegenstand na een bericht over het afschaffen van de zomertijd. Gelukkig steekt de vork anders in de steel.

Om dit Facebook bericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1