appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg
Meer NPO
STER Advertentie

Met het Oog op 2018

NOS
maandag 1 januari 2018 | NOS | Redactie

Nieuwjaarsdag is traditiegetrouw een dag om vooruit te blikken. Ook de vaste presentatoren van NOS Met het Oog op Morgen doen dat. Alle acht vertellen ze wat in 2018 meer aandacht verdient.

Max van Weezel gaat voor de gemeenteraadsverkiezingen, Mieke van der Weij en Chris Kijne kiezen klimaatverandering, Herman van der Zandt wil meer positief nieuws en wat Rob Trip en Lucella Carasso betreft mogen we in 2018 meer beloftes controleren. In de video leggen ze uit waarom. 

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1