appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg
Meer NPO
STER Advertentie

Kritiek van Jan Publiek: Crystal meth, kersttruien en lied van een luisteraar

NOS
vrijdag 29 december 2017 | NOS | Redactie

Iedere ochtend stappen Jurgen en Elisabeth van het NOS Radio 1 Journaal even het nieuws uit. In de Kritiek van Jan Publiek behandelen ze vragen, opmerkingen en verbeteringen van jullie, de luisteraars. Deze week: Elisabeth weet 'toevallig' het een en ander over crystal meth.

De politie in AustraliĆ« vond deze week een enorme lading van de harddrug methamfetamine. In een haven werd ruim een ton van het kristalvormig poeder gevonden, ook wel crystal meth genoemd. De straatwaarde wordt geschat op zeker een miljard Australische dollars.

Elisabeth noemde het in de uitzending 'wit poeder', maar luisteraar Jos kent de drugs als blauw, zoals in de serie Breaking Bad. Welke kleur het nou heeft, hoor je in het weekoverzicht van de Kritiek van Jan Publiek. Ook aandacht voor de kersttruien van de presentatoren en een ingezonden liedje van een luisteraar.

Om dit Facebook bericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1