appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

79-jarige 'Grandpa' maakt debuut als rapper

YouTube-kanaal Mixolet
donderdag 30 november 2017 | NOS | NPO Radio 1 | Redactie

It's my pension bro. Met deze nieuwe rapvideo maakt Lil Pete, ook wel bekend als de 79-jarige Piet Willems uit Deurne, zijn debuut als rapper Grandpa. In de video roept hij op om niet de hele tijd op je telefoon te kijken. 

De video kwam gisterenmiddag online. Willems heeft sindsdien veel reacties ontvangen, vertelt hij in het NOS Radio 1 Journaal. ''Ik heb vijf kleinkinderen, maar ik kan ze nooit bereiken'', zegt hij. ''Ze hebben allemaal een mobieltje en ze zijn allemaal online.'' De kleinzoon van Willems moest voor zijn studie een video maken. "Maak daar maar een filmpje over'', zei Willems toen.

Lil Pete, oftewel Piet Willems uit Deurne, in het NOS Radio 1 Journaal

'Rapper Grandpa' vertelt dat het heel veel werk was om het filmpje te maken. ''We hadden 100 uur aan opnames.'' Zijn kleinzoon heeft het gemonteerd. Het filmpje is hieronder te zien: 

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Correctie melden

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1