appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Natasja Gibbs en Wouter Bouwman genomineerd voor Marconi Award

Tom Cornelissen
woensdag 13 januari 2021 | BNNVARA | Redactie De Nieuws BV Twitter

Natasja Gibbs (De Nieuws BV) en Wouter Bouwman (B.V.S.C.) maken kans op een Marconi Award voor aanstormend talent. Dat heeft de Marconi-jury bekendgemaakt. 

Natasja Gibbs en Wouter Bouwman zijn samen met Sophie Hijlkema (AVROTROS, 3FM) genomineerd voor de Marconi Award voor aanstormend talent. De prestigieuze prijs wordt jaarlijks uitgereikt bij op het Radioring gala.

Natasja Gibbs

Natasja Gibbs werkte jarenlang als correspondent op de Caribische eilanden voor onder andere de Wereldomroep en The EconomistDaarnaast was ze co√∂rdinator bij Caribisch Netwerk, een journalistennetwerk onder de vlag van de NTR, gespecialiseerd in de ontwikkelingen in het Caribisch deel van het koninkrijk.

Op NPO Radio 1 presenteerde Gibbs eerder Hilversum Uit waarna ze in augustus 2020 begon als presentator van De Nieuws BV. Daar is Gibbs elke maandag tot en met donderdag tussen 12 en half 2 te horen op NPO Radio 1 en te zien op NPO 2.

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wouter Bouwman

Wouter Bouwman begon zijn carri√®re bij Amsterdam FM waar hij het sportprogramma Wedstrijdritme presenteerde. Voor diezelfde omroep volgde hij een jaar lang de Ajax Vrouwen. Nadat hij de BNNVARA Academy had doorlopen kwam hij terecht in de nacht van NPO Radio 1 waar hij programma's presenteerde als De Wereld van BNNVARA en de extravroege ochtendshow Gaan! 

Nu is Bouwman elke maandag te horen in De Nieuws BV met zijn rubriek 'Wayback met Wouter', en presenteert hij af en toe B.V.S.C., het programma waar hij als redacteur wekelijks aanschuift bij 'Warmlopen met Wouter'.

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Het Radioringgala vindt dit jaar plaats op 28 januari.

 

 

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1