appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Met het Oog op Morgen viert 15.000e uitzending en jij kan daar bij zijn!

NPO
woensdag 17 april 2019 | NOS | Redactie

Gute Nacht Freunde, al 43 jaar lang sluit Met het Oog op Morgen de dag af op NPO Radio 1. Op 10 mei vieren we de 15.000e uitzending van het NOS-programma, live vanuit de Verkadefabriek in 's-Hertogenbosch, en jij kan daar bij zijn! Oogpresentator Herman van der Zandt legt in de onderstaande video uit wat je daarvoor moet doen.

Herman vertelt wat je moet doen om naar de 15.000e uitzending te kunnen

Al 15.000 uitzendingen lang zijn het de Oog-presentatoren die de vragen stellen, maar dat zal in het voorprogramma op de feestelijke avond voor één keer anders zijn. Luisteraars krijgen de kans om de hemden van de lijven te vragen van alle Oog-presentatoren.

Wat wil jij weten van bijvoorbeeld Wilfried de Jong, Chris Kijne of Simone Weimans? Mail al je vragen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wie weet hoor je jouw vraag terug in het voorprogramma van de uitzending.

Correctie melden

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1