Binnenland

Podcast De Dag: Zo is het om aan de andere kant van de lijn te zitten bij 113

foto: Stichting 113foto: Stichting 113
  1. Nieuwschevron right
  2. Podcast De Dag: Zo is het om aan de andere kant van de lijn te zitten bij 113

In 2008 werd de zelfmoordpreventielijn 113 opgericht. Vele duizenden telefoontjes later, viert de stichting vandaag het tienjarig bestaan.

{podcast audio="64340" caption="De Dag #194: Zo is het om aan de andere kant van de lijn te zitten bij 113" }

In De Dag praten we met gepensioneerd huisarts Jops van der Steenhoven. Hij stond mensen te woord die naar 113 belden en vertelt over hoe het is om die gesprekken te voeren.

Verder in De Dag

En de terugkeer van de Grand Prix van Nederland lijkt dichterbij dan ooit. In 1985 werd de laatste gereden. Als alles goed gaat heeft het circuit van Zandvoort de Formule 1 in 2020 over de vloer. Jan Lammers was één van de laatste Nederlandse F1-coureurs die op eigen bodem een wedstrijd reed.

Hoe wat waar?

Elke werkdag staat er vanaf 12.00 uur een nieuwe podcast klaar op je favoriete podcastplatform, zoals iTunes, Stitcher, Soundcloud en nporadio1.nl/podcast. Vergeet je niet te abonneren! Dan ontvang je dagelijks een melding wanneer een nieuwe aflevering van De Dag verschijnt. De podcast is een gezamenlijke uitgave van NOS, KRO-NCRV, BNNVARA, AVROTROS, NTR, EO, VPRO, Omroep MAX en WNL op NPO Radio 1.

Ster advertentie
Ster advertentie