Binnenland

Podcast De Dag: waarom donorkinderen willen weten wie ze zijn

foto: NOSfoto: NOS
  1. Nieuwschevron right
  2. Podcast De Dag: waarom donorkinderen willen weten wie ze zijn

Ja, de zoektocht naar zijn vader was wel gemakkelijker geweest voor Ties van der Meer als hij geen 250 euro hoefde te betalen voor een DNA-test.

{podcast audio="62320" caption="De Dag #182: Waarom donorkinderen willen weten wie ze zijn" }

De ChristenUnie wil die kosten afschaffen. Voor mensen zoals Ties moet het gemakkelijker worden om hun biologische vader te vinden. In De Dag praat hij over wat het betekent om niet te weten wie je vader is, want in Ties' leven nam dat nog een verrassende wending.

Verder in De Dag

En voor dance moet je in Nederland zijn, weten liefhebbers van feesten zoals ADE dat vandaag van start gaat. Atze de Vrieze is met een paar collega's van VPRO 3voor12 en Nooit meer Slapen in de geschiedenis van dance in Nederland gedoken. Met hem bespreken we hoe Nederland in dertig jaar tijd uit kon groeien tot hét danceland.

Hoe wat waar?

Elke werkdag staat er vanaf 12.00 uur een nieuwe podcast klaar op je favoriete podcastplatform, zoals iTunes, Stitcher, Soundcloud en nporadio1.nl/podcast. Vergeet je niet te abonneren! Dan ontvang je dagelijks een melding wanneer een nieuwe aflevering van De Dag verschijnt. De podcast is een gezamenlijke uitgave van NOS, KRO-NCRV, BNNVARA, AVROTROS, NTR, EO, VPRO, Omroep MAX en WNL op NPO Radio 1.

Ster advertentie
Ster advertentie