Binnenland

Podcast De Dag: hoe een ambtenaar van Buitenlandse Zaken ngo's intimideerde

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Podcast De Dag: hoe een ambtenaar van Buitenlandse Zaken ngo's intimideerde

Financieel machtsmisbruik, pestgedrag en seksuele intimidatie. Reporter Radio heeft ontdekt dat een ambtenaar van Buitenlandse Zaken die zich bezighoudt met vrouwenrechten zich hieraan schuldig maakt.

Jolien de Vries, journalist bij het radioprogramma, vertelt in De Dag over het moeizame onderzoek en de cultuur op het ministerie.

{podcast audio="60401" caption="De Dag #170: hoe een ambtenaar van Buitenlandse Zaken ngo's intimideerde | Wat Obama een sterke leider maakt" }

Verder in De Dag

Managementgoeroe Ben Tiggelaar is weer bijgekomen van zijn interview met oud-president Obama tijdens een leiderschapsevenement in Afas Live in Amsterdam. Tickets kostten een kleine duizend euro, maar dan kreeg je wel Obama's beste leiderschapstips te horen. Voor wie er niet bij was, vertelt Tiggelaar wat de oud-president zoal uit de doeken deed.

Hans Hoogendoorn, 'de stem van NPO Radio 1', vertelt over het verdwijnen van de klassieke pips op de zender. Hij weet waar het gebruik van de pips vandaan komt.

Hoe wat waar?

Elke werkdag staat er rond 12.00 uur een nieuwe podcast klaar op je favoriete podcastplatform, zoals iTunes, Stitcher, Soundcloud en nporadio1.nl/podcast. Vergeet je niet te abonneren! Dan ontvang je dagelijks een melding wanneer een nieuwe aflevering van De Dag verschijnt. De podcast is een gezamenlijke uitgave van NOS, KRO-NCRV, BNNVARA, AVROTROS, NTR, EO, VPRO, Omroep MAX en WNL op NPO Radio 1.

Ster advertentie
Ster advertentie