appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg
Meer NPO
STER Advertentie

Kritiek van Jan Publiek: wespen & Toto

NPO
vrijdag 10 augustus 2018 | NOS | redactie

Waarom gaat een wesp op een stuk ham zitten? Dat vroeg presentator Jurgen van het NOS Radio 1 Journaal zich af. En luisteraars stuurden meteen met hun wespverhalen. Wespen houden toch van zoet? De redactie zocht het uit. 

En: kom je aan de band Toto, dan kom je aan luisteraars Tony en Erwin. Presentator Jurgen van den Berg had het over een filmpje waar ze ontzettend vals op zouden zingen, maar dat zit toch iets anders. Oordeel zelf:

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1