appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg
Meer NPO
STER Advertentie

Podcast #DeDag: Hoe verloopt een eerste dag als burgemeester van Amsterdam?

ANP/NOS
donderdag 12 juli 2018 | NOS | Sid van der Linden

Het zal een spannende dag worden voor Femke Halsema. Vandaag wordt ze beëdigd als burgemeester van Amsterdam. Job Cohen maakte zo'n dag al eens mee toen hij in 2001 werd beëdigd.

 

De Dag #113: Hoe verloopt een eerste dag als burgemeester van Amsterdam?

In De Dag vertelt Cohen wat er allemaal op je af komt als je burgemeester wordt. Van kamerheren in vol ornaat tot gesteggel over de keuken van de ambtswoning.

Verder in De Dag

En in Duitsland is gisteren levenslang geëist tegen Beate Zschäpe. Zij is het enige nog levende lid van de neonazistische NSU-bende. Wouter Meijer was NOS-correspondent in Duitsland tijdens het proces en kreeg per toeval toegang tot de rechtszaal. Hij vertelt waarom de zaak zo belangrijk is voor Duitsers.

Hoe wat waar?

Elke werkdag staat er vanaf 12.00 uur een nieuwe podcast klaar op je favoriete podcastplatform, zoals iTunes, Stitcher, Soundcloud en nporadio1.nl/podcast. Vergeet je niet te abonneren! Dan ontvang je dagelijks een melding wanneer een nieuwe aflevering van De Dag verschijnt. De podcast is een gezamenlijke uitgave van NOS, KRO-NCRV, BNNVARA, AVROTROS, NTR, EO, VPRO, Omroep MAX en WNL op NPO Radio 1.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1