Binnenland
NOS

Podcast #DeDag: De man op de motor tijdens de Tour de France

foto: ANP/NOSfoto: ANP/NOS
  1. Nieuwschevron right
  2. Podcast #DeDag: De man op de motor tijdens de Tour de France

"Je hebt geen tijd om bang te worden omdat je zo met die uitzending bezig bent." Voor de elfde keer klimt sportcommentator Sebastiaan Timmerman achterop een motor om verslag te doen van de Tour de France.

{podcast audio="50113" caption="De Dag #109: 'Je hebt geen tijd om bang te worden'" }

Onderweg naar Frankrijk vertelt hij over de geheime dingen die hij tijdens de tour ziet, over de regeltjes en over de zes stemmetjes in zijn hoofd.

Verder in De Dag

"Fair deals", moeten het volgens Trump zijn. De Amerikaanse president zet het internationale handelsverkeer flink onder druk met zijn importheffingen.

Maar hoe moet je dat interpreteren? Voor wie is het eerlijk en wat speelt er allemaal mee? Economieverslaggever Charlotte Waaijers is continue met dit soort vragen bezig en probeert in De Dag duidelijkheid te scheppen.

Hoe wat waar?

Elke werkdag staat er vanaf 12.00 uur een nieuwe podcast klaar op je favoriete podcastplatform, zoals iTunes, Stitcher, Soundcloud en nporadio1.nl/podcast. Vergeet je niet te abonneren! Dan ontvang je dagelijks een melding wanneer een nieuwe aflevering van De Dag verschijnt. De podcast is een gezamenlijke uitgave van NOS, KRO-NCRV, BNNVARA, AVROTROS, NTR, EO, VPRO, Omroep MAX en WNL op NPO Radio 1.

Ster advertentie
Ster advertentie