appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-airplay plyr-captions-off plyr-captions-on plyr-download plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-logo-vimeo plyr-logo-youtube plyr-muted plyr-pause plyr-pip plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-settings plyr-volume
STER Advertentie

Maduro: 'Ik verwacht nu juist heel veel van Spanje'

ANP
woensdag 13 juni 2018 | NOS | Redactie

Valt het team volledig uit elkaar of vergroot het juist de teamgeest? Dat vragen veel Spanjaarden zich af nu bondscoach Julen Lopetegui kort voor de start van het WK ontslagen is.

'Ik verwacht nu juist heel veel van Spanje'

Volgens oud-international en NOS-analist Hedwiges Maduro is dat laatste het geval. Hij verwacht nu juist een heel goed WK van Spanje.

Maduro speelde jarenlang bij Valencia en Sevilla en hield aan die tijd veel Spaanse vrienden over. "Daarom zal ik Spanje supporteren. En ik verwacht ook veel van ze."

"Het zijn vooral de media die bezig zijn met het ontslag van Lopetegui en het zaaien van verdeeldheid. Ik denk dat de spelers juist hierdoor één worden."

Verder verklapte Maduro, die het WK gaat volgen voor Langs de Lijn op Radio 1, dat hij hoge verwachtingen heeft van Brazilië en België.

Correctie melden

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1