appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Hilversum Uit

Presentator: Petra Grijzen

Luister terug

Wat betekent de avondklok voor daklozen?

zaterdag 23 januari 2021

In Amsterdam zijn er naar schatting zesduizend mensen die leven op straat. En de verwachting is dat die groep door Corona alleen maar groter wordt. Wat betekent het voor deze mensen als de stad op slot is, en daar nog een avondklok, die vanaf vanavond negen uur ingaat, bovenop komt? 
Te gast zijn de dakloze Ronnie en Joost, locatiehoofd Daphne van Zetten van de Regenboog Groep, Raphael Rehatta van HVO querido, en wethouder Simone Kukenheim. 


Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1