appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Hilversum Uit

Presentator: Petra Grijzen

Luister terug

Wat betekent de nieuwe lockdown voor het speciaal onderwijs?

zaterdag 19 december 2020

De sluiting van de scholen was een van de meest drastische maatregelen die het kabinet nam. Zeker voor het speciaal onderwijs waar de aller kwetsbaarste kinderen zitten. Het gaat in heel Nederland om bijna 36 duizend kinderen. Hoe is deze tweede lockdown voor hen?

Een paar van die kinderen zitten op school in Emmen bij ‘De Aventurijn’. We praten er in over met leerkracht Bart Heeling, hulpverlener die helpt in de klas Linda Pruischer, moeder Marijke Kuijper en haar zoon Damian (8 jaar).

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1