appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Hilversum Uit

Presentator: Waldy van Geenen

Luister terug

Offline: het is terecht dat mensen zich ongehoord voelen in de mainstream media

zaterdag 17 oktober 2020

Terwijl de NOS haar logo weghaalt van de busjes naar aanleiding van bedreigingen, zijn lantaarnpalen volgeplakt met stickers met NOS= Fake Media. De corona crisis heeft de onvrede onder verschillende groepen naar de oppervlakte gebracht. De media zou alleen een bepaalde kant van de coronacrisis belichten. In Offline praten we niet via tweets met elkaar maar kijken we elkaar in de ogen. Dat doen we over de volgende stelling:

Het is terecht dat mensen zich niet gehoord voelen in de mainstream media

Te gast zijn Gea Mollema, tekstschrijver en geeft taalles bij politieacademie, journalist bij de Helderse Courant Hedzer Faber en Sylvia Hamerslag, fractievoorzitter van Behoorlijk Bestuur en gemeenteraadslid in Den Helder.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1