appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Gaan!

Presentator: Mai Verbij

Te gast: lijsttrekker Robert Valentine van de Libertaire Partij

woensdag 3 maart 2021

Tot aan de Tweede Kamerverkiezingen van 17 maart hebben wij regelmatig een politieke gast van een nieuwe of kleine partij die graag een zetel wil veroveren. En zoals altijd kan jij al je vragen rechtstreeks stellen, nu aan deze partijen. En op die manier hoop ik dat jij op de hoogte bent en een goede keuze kan maken tijdens de verkiezingen.
Vanochtend hadden wij Robert Valentine, de lijsttrekker van de Libertaire Partij te gast.

We spraken met hem over de visie van de Libertaire Partij op verschillende thema's zoals de woningmarkt, de economie, corona en een gekozen minister-president. 

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1