appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Gaan!

Presentator: Stephan Komduur

Gaan! De middelbare scholen moeten vijf dagen per week open.

dinsdag 23 februari 2021

De mentale gezondheid van leerlingen is een van de redenen om de middelbare scholen weer open te gooien. Maar is anderhalve dag naar school gaan dan wel voldoende voor leerlingen die het zwaar hebben? Verdienen niet alle leerlingen een volwaardige lesweek? Ze houden zich al zo lang aan alle maatregelen. 

Aan de andere kant is het natuurlijk zo dat het coronavirus nog niet is verslagen en de zouden de docenten hierdoor misschien onnodig gevaar lopen.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1