appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Gaan!

Presentator: Stephan Komduur

De wolf hoort niet thuis in Nederland

maandag 11 januari 2021

Uit angst voor de opkomst van de wolf hebben vijf Friese schapenhouders zich inmiddels verenigd in de stichting Wolvenhek Fryslân. Zij willen dat er een hek om de provincie wordt gezet. Het hek moet meer dan 150 kilometer lang worden. Vind jij de komst van de wolf een aanvulling voor de wilde dieren die we in Nederland hebben? Of hebben we geen ruimte voor het roofdier?
Ik praat graag met je door over dit onderwerp aan de hand van de volgende stelling: de wolf hoort niet in Nederland thuis. 

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1