appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Gaan!

Luister terug

Wat denk jij dat er voorgoed veranderd na de Coronacrisis?

maandag 30 maart 2020

Het is al weken het gesprek van de dag: de coronacrisis. Het brengt veel narigheid met zich mee. Over de hele wereld stijgen de besmettingsgevallen. 'Blijf binnen' en 'houd anderhalve meter afstand' krijgen we keer op keer te horen. Dat moet ook wel want als we de maatregelen blijven opvolgen dan overwinnen we het virus. 

Er kunnen door de Coronacisis allerlei dingen voorgoed veranderen. Misschien gaan we wel voortaan mondkapjes dragen. En hebben we altijd veel waardering voor de zorg medewerkers. Of gaat er nu voorgoed thuis online les worden gevolgd? Wat denk jij dat er voorgoed veranderd na de Coronacrisis?

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1