appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Gaan!

Luister terug

Het kabinet zou ook oud-zorgmedewerkers kunnen verplichten om bij te springen in ziekenhuizen en andere zorginstellingen.

maandag 30 maart 2020

In tijden van crisis is hartverwarmend nieuws meer dan welkom. Het is fijn om te horen dat al 20 duizend voormalig zorgmedewerkers willen bijspringen in de zorg. Om zo de verpleegkundigen in de ziekenhuizen en andere zorginstellingen te ontlasten. En te helpen in de strijd tegen het coronavirus. 

Maar misschien had dit aantal wel veel hoger kunnen zijn. Het kabinet zou ook oud-zorgmedewerkers kunnen verplichten om bij te springen in ziekenhuizen en andere zorginstellingen. 

Wat vind jij? Ik ben benieuwd hoe jij over de situatie denkt. Praat mee aan de hand van de stelling: ex-zorgmedewerkers moeten verplicht bijspringen in de zorginstellingen waar het nodig is. 

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1