appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Miss Podcast

Gaan!

Presentator: Morad El Ouakili

Luister terug

'We moeten de Formule 1 gewoon zijn gang laten gaan in Zandvoort en omgeving'

dinsdag 25 februari 2020

Het circuit van Zandvoort en de Formule 1 blijft problemen opleveren. Discussies over hagedissen, rugstreeppadden en aantallen geluidsdagen zijn de revue al gepasseerd om de Formule 1 tegen te stoppen. En het gaat zo ver dat de rechter er zelfs aan te pas is gekomen. 

Mogen de eisen van de raceteams doorgevoerd worden of is het allemaal onzin en moeten zij zich aanpassen aan de natuur. En is de Formule 1 wel zo goed voor de economie? Of stellen de natuurorganisaties zich aan? Dit bespraken we aan de hand van de volgende stelling: 'We moeten de Formule 1 gewoon zijn gang laten gaan in Zandvoort en omgeving'.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1