appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Humberto

Gaan!

Presentator: Morad El Ouakili

Luister terug

'Prins Harry laat zijn familie in de steek'

dinsdag 14 januari 2020

De Britse prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle willen een stapje terug doen. Dat meldde het stel vorige week. Ze willen hun tijd verdelen tussen het Verenigd Koninkrijk en Canada zodat ze een ander leven kunnen leiden. Zo kunnen ze als gezin rustig leven en zich concentreren op nieuwe ideeën en zaken.

Dit besluit sloeg in als een bom bij de Britten en andere liefhebbers.

De wens van Harry om uit het koningshuis te stappen komt niet uit de lucht vallen. Drie jaar geleden heeft hij in een interview verteld dat hij overwoog om uit het Britse Koningshuis te stappen. Uiteindelijk bleef hij toch lid uit loyaliteit voor zijn oma, koningin Elizabeth. 


Toch heeft hij nu besloten om voor zichzelf en zijn gezin te kiezen. Daarbij laat hij zijn broer, vader en oma toch een beetje in de steek. Of vind jij van niet? We legden de luisteraar de volgende stelling voor: 'Prins Harry laat zijn familie in de steek'.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1