appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Fris!

Presentator: Mirthe van der Drift

Money Maker #3: De do's en don'ts binnen salarisonderhandelingen

zondag 1 november 2020

De angst om afgewezen te worden, speelt een grote rol bij salarisonderhandeling. Daar is redacteur Lisa Arnold de afgelopen twee weken achter gekomen in gesprek met vrienden en een psycholoog.

Binnenkort is het Equal Pay Day. Nog altijd komt het voor dat vrouwen minder betaald worden dan mannen voor hetzelfde werk. Wat kunnen vrouwen daar zelf aan doen? Daarover spreekt Lisa met - loopbaancoach én schrijfster van het boek ‘Een slimme meid is op haar toekomst voorbereid’ - Vréneli Stadelmaier.

Deel I (18-10-20) Money Maker #1: Hoe denken vrienden over salarisonderhandeling?
Deel II (25-10-20) Money Maker #2: Waarom vinden we salarisonderhandelingen zo eng?

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1