appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-airplay plyr-captions-off plyr-captions-on plyr-download plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-logo-vimeo plyr-logo-youtube plyr-muted plyr-pause plyr-pip plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-settings plyr-volume

Fris!

Wereldgezondheidsdag; welke innovaties gaan ons helpen?

zondag 7 april 2019, 04:50 uur

Vandaag is het Wereldgezondheidsdag. Een dag georganiseerd door de Verenigde Naties om aandacht te vragen voor onze gezondheidszorg maar ook voor vele ziektes.

Verschillende bedrijven zoeken oplossingen voor de problemen. Vandaar dat we in deze vroege ochtend drie jonge ondernemers presenteren met innovaties voor de zorg van morgen: Edwin de Wit van Tuk Aid, IJsbrand de Lange van STIL en Job van de Kieft van Scoozy.

NPO Radio 1