appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg
Meer NPO

Fietsend het jaar uit

Toekomst van Nederland fietsland

zondag 31 december 2017, 17:26 uur

Over fietsen hebben we allemaal een mening. Al was het alleen maar omdat we het allemaal doen. In een vrolijk praatprogramma maken we vanmiddag de stand van zaken op.


In dit halve uur spreekt Jeroen Dirks met Anne Pekelharing, fietste (en kookte) van Oslo tot Sicilie.


Ook één van de zeventien miljoen Nederlanders die verstand heeft van fietsen? Voor de luisteraar met de mooiste fietservaring 2017 hebben wij een schitterende racefiets.


De winnaar van de fiets is Pieter Kooij voor zijn fietsverhaal.Ook aan tafel: fietsprofessor Marco te Brömmelstroet en wetenschapsjournalist Bennie Mols.

Met bijdragen van verslaggever Lemke Kraan.


De beste singer-songwriter van Nederland Tim Knol speelt in Fietsend het jaar uit! live tracks van zijn album Cut the Wire, dat in 2018 uitkomt.

NPO Radio 1