appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Bureau Sport Radio
STER Advertentie

Voorspel de uitslag van Nederland - Noorwegen

Om 18:00 uur is de aftrap van het EK Vrouwenvoetbal met de wedstrijd Nederland - Noorwegen. Denk jij dat onze Oranje Leeuwinnen de overwinning pakken? Of is Noorwegen toch te sterk? Voorspel en win!

Laat hieronder je stem achter, en maak kans op een DAB+ Radio. 

 

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Foto Nederland: Robin van Lonkhuijsen (ANP)
Foto Noorwegen: Francois Nascimbeni (AFP)

Gezocht per direct: vrouwelijke voetbalcommentator!

Waar is de Franka Snoeks en Jacqueline van Gelder? NPO Radio 1 daagt je uit en heeft speciaal voor dit EK een contest uitgeschreven voor De Beste Vrouwelijke Sportcommentator. Doe mee: spoor je vriendinnen, buurvrouw, klas-, team- en huisgenoten aan en win! 

 

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Correctie melden
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1